Indien je bijkomende informatie wenst of vragen hebt, kun je mij contacteren via dit formulier.

 

Ianthe Veeckman
Sint Cordulastraat 32

2900 Schoten

Belgium

+32/472.45.69.70

Betalen

Je kunt je bestelling betalen met iDeal, creditcard (VISA of MasterCard), PayPal of Bancontact Mister Cash.

Verzending

Levertijd

Omdat ik met natuurproducten werk, ben ik afhankelijk van het seizoen voor mijn leveringen. Zodra de wol gearriveerd is, stuur ik je een berichtje. Is je bestelling klaar en kan ze opgehaald worden OF wanneer ik ze met de post verstuur, krijg je een tweede bericht, al dan niet met track & trace code.
Je pakketje wordt altijd als een cadeautje verpakt!

Verzendkosten

Verzendkosten worden berekend afhankelijk van het gewicht, ze verschijnen automatisch bij de afrekening. 

 

Ophalen

Winkel

Je kan er ook voor kiezen je bestelling af te halen op mijn thuisadres te Schoten, vermeld dit bij het afrekenen.  Je krijgt een bericht als alles klaar is en dan maken we een afspraak.  

Ophaalpunt

Items uitgezocht, afgerekend en stiekem al aan het dagdromen waar je pakket een nieuwe plaats krijgt...

Tot je opeens bedenkt dat je de komende dagen helemaal niet thuis bent en er dus niemand is om je pakketje aan te nemen!

Geen stress, ook hier is een oplossing voor! Kies bij het afrekenen 'pakketje afleveren bij een afhaalpunt' en haal hem op wanneer het jou uitkomt. Nooit meer bang dat je de bezorger mist!

Retourneren en Ruilen

Retourneren

Is een item toch niet helemaal naar wens? Dat kan gebeuren. Je hebt vanaf de verzenddatum 14 dagen de tijd om je pakket te retourneren. Stuur een mail naar chunkysheepknits@hotmail.com waarin je jouw naam, factuur- of ordernummer, item(s) en eventueel reden van retour doorgeeft. Na ontvangst van de mail krijg je een bevestiging en kan je het item opsturen, hetzij via post (op eigen kosten) of afgeven te Schoten op volgend adres: 

Ianthe Veeckman

Sint  Cordulastraat 32

2900 Schoten

Stuur je het pakket via post, hou dan je track en trace code bij om je pakje te kunnen volgen. Gelieve ook de factuur (of een kopie daarvan) met het pakketje van je retourzending mee te sturen. 

Zodra ik je item heb ontvangen en je retour heb verwerkt, stort ik het aankoopbedrag terug. 

Ruilen

Wil je je item liever ruilen voor iets anders? Geen probleem. Wanneer je mij mailt op chunkysheepknits@hotmail.com en laat weten wat je terugstuurt en wat je ervoor in de plaats wilt, zorg ik ervoor dat het nieuwe item klaar wordt gelegd. Zodra de retour binnen is, stuur ik het nieuwe item naar je op (de verzendkosten voor het nieuwe item zijn dan voor mijn rekening). De verzendkosten voor de retour blijven voor eigen rekening.

Net als met retourneren kun je ook voor ruilingen terecht bij mij in Schoten. Maak hiervoor een afspraak via mail of telefonisch zodat alles klaar ligt.  Op die manier vermijden we dat je meerdere keren moet rijden.

Uitzonderingen op retour

  • Scrunchies en beanies kunnen vanwege hygiënische redenen niet terug gestuurd worden

Retourvoorwaarden

  • Het artikel is niet gebruikt
  • Het artikel is binnen 14 dagen na verzenddatum weer bij mij binnen
  • Het artikel wordt in goede staat bij mij terug afgeleverd